What are you looking for?

My Bag

Lambswool Crew Neck Jumper
USD 220
Color: Anthracite MelangeSize:xs
Total (USD)USD 220.00
Taxes and shipping will be calculated at checkout
Comedy

Charlotte Dobre

Charlotte Dobre is a Canadian YouTuber who has gained a following for her engaging react content on a wide range of topics. With over 1,3 million subscribers and counting, her channel offers a variety of videos containing hilarious reaction to TikTok memes, viral videos, funny reddit stories and pop culture.

picture

ENG

In her current content she is most known for react videos for entitled people, people being petty and bridezillas that are shared publically world wide. Being wildly popular and creating even more react videos her subscriber count grows as the topics reacted on in her videos are relatable topics from everyone's lives.

As for artistic side, her videos have multiple editors that do funny edits to the videos as well as Charlotte's reactions them selves keeping the videos higly engaging and charming. Of course her set contains several references to the work 'petty' as it is one of the main reasons so many people can relate to her videos.

See her content on YouTube: Charlotte Dobre


LV

Šarlote Dobre ir kanādiešu YouTube lietotāja, kas ir ieguvusi sekotāju skaitu par viņas saistošo reakcijas saturu par dažādām tēmām. Viņas kanālam ir vairāk nekā 1,3 miljoni abonentu piedāvā dažādus videoklipus, kuros ir jautra reakcija uz TikTok mēmes, vīrusu videoklipi, smieklīgi reddit stāsti un popkultūra.

Savā pašreizējā saturā viņa ir visvairāk pazīstama ar reaģēšanas videoklipiem tiesīgi cilvēki, cilvēki, kas ir sīki, un bridezillas, kas tiek publiski izplatīti visā pasaulē. Būt ļoti populāram un izveidot vēl vairāk reaģējošu videoklipu viņas abonentu skaits pieaug, jo viņas videoklipos tiek reaģētas uz tēmām sakarīgas tēmas no ikviena dzīves.

Kas attiecas uz māksliniecisko pusi, viņas videoklipiem ir vairāki redaktori, kas veic smieklīgas videoklipu rediģēšanas kā arī pašas Šarlotes reakcijas, saglabājot videoklipus ļoti saistošus un burvīgus. Protams, viņas komplektā ir vairākas atsauces uz darbu 'sīko', jo tas ir viens no galvenajiem iemeslu dēļ tik daudzi cilvēki var būt saistīti ar viņas videoklipiem.

Skatiet viņas saturu pakalpojumā YouTube: Charlotte Dobre

Find her content on: